Bröllopsfotograf

Bröllopsfotograf Stockholm

10 år som bröllopsfotograf! Sedan 2008 har jag arbetat som fotograf och gjort alla möjliga typer av uppdrag samtidigt som jag rest land och rika runt efter den perfekta bilden. Just bröllopsfotograferingar ger mig en varm känsla inombords när jag tänker tillbaka på alla tidigare brudpars jag fotograferat. Att få vara med och fånga minnena från deras stora dag är verkligen en ära.

Som fotograf är det viktigt för mig att lägga ner mycket tid och omsorg i att lära känna er så att ni är bekväma framför kameran. Ofta brukar jag ha en fotografering med brudparet innan bröllopet för att lära känna varandra lite bättre samtidigt som ni blir vana vid kameran. Då går det mycket lättare sen under själva bröllopet.

Bröllopsfotograf Stockholm

Min stil är dokumentär, jag fångar de viktiga ögonblicken fulla av känslor, tårar, skratt och charm. Men även en del knasiga och oväntade bilder blandat med detaljbilder och klassiska tidlösa porträtt i svartvitt. Jag är med er och dokumenterar hela er dag om ni vill, så att bilderna kan återberätta historien om just er bröllopsdag.

När jag inte fotograferar bröllop och umgås med nära och kära gillar jag att spela frisbeegolf som är ett stort intresse. Ett annat stort intresse är matlagning och röda viner, och reser gör jag gärna till Frankrike.

Som bröllopsfotografer fotar vi inte bara bröllop i Stockholm utan vi har även fotat flera bröllop i Uppsala och Västerås, så söker ni en duktig fotograf runt Mälardalen-området får ni gärna kontakta oss.